Niklas Herlin

Derby-voittaja siivoaa

Koska olen jo vuosien ajan väittänyt omistavani puolet tulevasta Suuren suomalaisen Derbyn voittajasta, joudun vakuudeksi hieman toppuuttelemaan. Alkuperäinen uhoni on luettavissa täällä: http://niklasherlin.vapaavuoro.uusisuomi.fi/urheilu/148469-derby-voittajan-omistajana.

Derby on siis Suomessa syntyneiden nelivuotiaiden ravihevosten keskinäinen kilpailu, hienoin raviurheilutapahtuma, jota olen todistanut. Omistan puolet oriista Greased Lightning, ja olen hulluna uskonut sen menestymismahdollisuuksiin ensi kesän Derbyssä.

Mitä lähemmäksi Derby tulee, sitä epävarmemmaksi tunnen oloni. Olen jopa hetkittäin epäillyt puoleksi omistamani oriin pätevyyttä.

Ori Greased Lightning asuu kuitenkin samassa tallissa Suomen kuuluisimman aasin, Sumu Sireenin kanssa. Sumu Sireeni puolestaan pitää omaa facebook-sivuaan.

Alla olevan linkin kautta pääsee kuuluisan aasin fb-sivuille. Sumu Sireeni kertoo patistaneensa ”henkilökunnan” siivoushommiin. Kannattaa katsoa, miten ori Greased Lightning tarttuu harjaan ja siivoaa tallia.

https://www.facebook.com/sumusireeni/?fref=ts

Jos nyt jostain syystä se Derby jää voittamatta, niin ainakin oriista saa kelpo siivoojan. Ja Sumu Sireenin video tuolla facebooksivulla on evästetty sanoilla "Ajattelin joulun kunniaksi auttaa palvelusväkeä ja patistin valmennettavani Salaman siivoushommiin.".

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Komea voittaja, mutta päitset estivät siivouksen, vaikka eivät olleet päässä. Ehkä juuri siksi? Hyvää joulua Niklaksen perheelle hevosta ja aasia myöten.

Käyttäjän ILgron11 kuva
Irja Laamanen

Huomasin muutamia tuttuja nimiä tuolla Sumu Sireenin sivuilla. Lähimaneesissa tyttärelläni on Leidi niminen hevonen. Hevoset ovat tulleet tutuiksi lasteni myötä. Ravurit toki eivät juuri. Olenkin miettinyt minkälaista menoa voisi olla raviradalla. Ehkä joskus pitää lähteä tutustumaan. Aasikin aikoja sitten tuli tutuksi, kun lähellä asunut rouva Cleve kävi aasillaan kaupassa. Istui rattailla. Oli ilo nähdä heidän menoaan.

Onnea Derbyyn. Ehkä turhaa jännität.

Käyttäjän sirkkulinnea kuva
sirkku pitkanen

Aasit on kyllä ihan parhaita. Onpas tuo Sumu nätti. Kun olin kakara meillä oli kotona Bella niminen tamma joka teki kaksi kertaa varsan. Toinen varsoista menestyi vähän raveissakin, Veronika. Muistan kun sille mietittiin nimeä ja minä olin jossain kuullut nii hienon sanan kuin Termostaatti - en tiennyt yhtään mitä se tarkoittaa - ja olin hirmuisen kiukkuinen kun isä sanoi että keksitään joku muu nimi. Apu lehden TV ohjelma sivuilla mainittiin näyttelijä Veronica Ladd ja sanoin sen ääneen. Isä piti siitä nimestä ja minunkin tuli hyvä mieli kun sitten keksin toisen hienon nimen. Vaikka päätin että jos joskus minulla on hevonen nii varmasti sen nimi on Termostaatti. No ehkä joskus omistan aasin ja nimeän sen Termostaatiksi kun en ole oikein hevosihmisiä.
Bellalla kyllä ratsastin kesäisin ja kerran sattui ikävästi kun ratsastin äidin uuteen pyykkinaruun ja siinä vähän sattui pahasti. Putosin ja jäi senmoinen kammo kun heppakin säikähti niin pahanpäiväisesti.

Tämän blogin suosituimmat

Kirjoittajan suosituimmat Puheenvuoro-palvelussa